• 110

  Institutul De Boli Cardiovasculare Şi...
  0 recenzii

 • Obiectivul principal al Institutului este recuperarea pacientului şi revenirea acestuia la o viaţă normală şi activă în cel mai scurt timp posibil prin servicii medicale de cea mai bună calitate.

  Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Tg. Mureş vine în întâmpinarea pacienţilor cu afecţiuni cardiovasculare cu servicii medicale eficiente, la standarde înalte de calitate, care asigură:

  · asistenţa medicală imediată necesară în cazuri de urgenţă - primirea, investigarea şi tratamentul definitiv a urgenţelor critice cardiovasculare în parteneriat cu Serviciului Mobil de Urgenţe, Recuperare şi Descarcerare (SMURD).

  · chirurgia cardiacă a sugarului şi copilului mic, tratamentul chirurgical al cardiopatiilor congenitale complexe.

  · evaluarea şi tratamentul medico-chirurgical în patologia cardiovascularului de toate vârstele, de la nou-născut şi sugar la pacientul vârstnic.

  · efectuarea transplantului cardiac.

  IUBCvT este un centru de excelenţă în acordarea asistenţei medicale bolnavilor cardiovasculari, în educarea şi formarea profesioniştilor din domeniul medical şi în cercetarea ştiinţifică. Fiind unul dintre cele mai prestigioase institute de profil din ţară, istoria noastră este formată din medici de marcă ai cardiologiei şi chirurgiei cardiovasculare româneşti.

  Angajaţii noştri reprezintă cea mai valoroasă resursă şi forţa în a duce mai departe misiunea noastră de centru academic regional în medicina cardiovasculară. Obiectivul nostru este de a recruta, de a dezvolta şi de a răsplăti personalul cu înaltă calificare.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 110 Creează un Cont Business
  pentru Institutul De Boli Cardiovasculare Şi Transplant Târgu Mureş
  Arrow-right