• 648

  Studio Arten
  0 recenzii

 • Hello World!

  Ce cauti prin fotografii? Naturalete? Emotii, lacrimi ascunse? Zambete de bucurie sau rasete de buna dispozitie?

  Fotografia… o poveste spusa cu imagini care trezesc sentimente, surprind fragmente de secunda din istorie. Cu ajutorul lor, ori de cate ori vrei, poti sa te intorci in viitor.

  Suntem acolo… ascunsi undeva sau chiar langa voi, sa va sprijinim. Fotografierea evenimentului vostru este munca noastra si nu suntem doar fotografii vostrii ci si prietenii vostri, ajutorul vostru.

  Ne place viata, iubirea, si familia. Gratie acestora s-a nascut prima noastra fetita, Eszter, pe care am sarbatorit-o cu sampanie si focuri de artificii.

  Aceasta este principiul nostru si in fotografie: viata, iubirea si famila. De fiecare data cand cunoastem noi vieti, iubiri si familii, in sufletul nostru sarbatorim.

  Suntem o familie tanara si dinamica, cu dorinta continua de a ne imbogati cunostintele. Mereu e loc de inovatie, de imaginatie, de ceva nou. Cand pui suflet in ceea ce faci, atunci realizezi cele mai frumoase lucruri. Am devenit mai bogati si mai impliniti odata cu nasterea celei de-a doua fetitei, Anna.

  Candva, in anul 2007, in momentul in care a trebuit sa decidem ce nume sa dam studioului nostru, care incetul cu incetul devenise important in viata noastra, noi doi, Csongi & Erzsike, am inteles ca alegerea nu era usoara. In final insa, dupa indelungi discutii, ne-a venit ideea numelui care ne reprezinta – Studio Arten.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 648 Creează un Cont Business
  pentru Studio Arten
  Arrow-right