• 148

  Titanic Body Building
  0 recenzii

 • Pentru cei carora nu le suna cunoscut numele de "Titanic", suntem unul dintre cluburile sportive reprezentative pentru Tirgu Mures, care detine o sala de forta in centrul orasului. Sala noastra este construita pe modelul clasic, hardcore, underground, dar are toate facilitatile necesare pentru a te porni pe un drum bun catre un stil de viata sanatos si, de ce nu, pentru a te pregati pentru culturism si fitness de performanta.
  Site-ul acesta nu o sa iti ofere nici pe departe experienta completa de a calca intr-o sala de forta, singurul mod de a experimenta acest sport e sa-l incerci tu insuti. Cu toate astea, pe langa paginile care tin de descrierea si realizarile clubului, vom incerca sa postam cat mai multe articole care sa te ajute sa iti incepi antrenamentele, precum si stiri despre competitiile importante care se desfasoara in domeniu.
  Daca vrei sa te simti ca intr-o familie mare care stie "cu ce se mananca" acest sport si sa ai langa tine oameni care te invata cum sa arati bine fara sa-ti ceara nimic, aici poti sa ii gasesti, aici se practica sportul clasic bazat pe greutati libere care te ajuta cel mai bine pentru o dezvoltare rapida a musculaturii si a intretinerii unui corp frumos si sanatos.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 148 Creează un Cont Business
  pentru Titanic Body Building
  Arrow-right