• 814

  Agenţia de Turism ADONIS
  0 recenzii

 • Înfiinţată în 1997, agenţia noastră şi-a stabilit ca misiune furnizarea de servicii turistice de cea mai bună calitate.
  Ca tour-operator agenţia noastră valorifică o experienţă acumulată în urma a 22 de ani de muncă neîntreruptă în turism. Această experienţă certifică buna calitate a serviciilor noastre.
  Fiind o agenţie de turism ne-am stabilit ca misiune furnizarea de servicii turistice. Dar mai mult decât atât, ne-am stabilit ca obiectiv principal furnizarea de servicii de cea mai bună calitate.
  Acest obiectiv ne determină să avem în centrul atenţiei turistul ca persoană cu cerinţe particulare, individualizate.
  Astfel serviciile oferite clienţilor noştri sunt personalizate aşa încât să vină în întâmpinarea acestor nevoi particulare.
  În acest proces de optimizare şi adaptare la nevoile clienţilor noştri ne sprijinim şi pe dumneavoastră (ca turisti şi clienţi ai noştri) pentru a ne imbunătăţi oferta de servicii. Comunicarea şi feed-back-ul sunt extrem de importante pentru noi, de aceea sunteţi oricând bineveniţi în agenţia noastră (ne puteti contacta de asmenea şi la telefon sau prin e-mail pe care le găsiţi pe pagina de contact) nu doar pentru a cumpăra ci şi pentru a ne spune cum v-aţi simţit în vacanţă.
  Cu stimă,
  Ceuşan Ioan,
  director

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 814 Creează un Cont Business
  pentru Agenţia de Turism ADONIS
  Arrow-right