• 406

  Cofetăria Artizan
  0 recenzii

 • Cand vorbim despre Artizan - cofetarie & ciocolaterie, vorbim in primul rand de pasiune, pentru ca de la pasiune a inceput totul.
  Artizan s-a infiripat din dorinta de a aduce un nou standard de calitate in domeniul cofetariei si de a le reda clientilor increderea ca exista si prajituri cu gust si aroma, de care nu poti sa te mai saturi!
  Nu ne-am facut publicitate agresiva si nici nu o vom face, fiindca produsele noastre se recomanda de la sine prin calitatea materiilor prime folosite, grija fabricarii lor si gustul exceptional. Activand in domeniul ospitalitatii, grija noastra este de a aduce bucurie si placere culinara pentru dumneavoastra, clientii nostri, prin produse exceptionale.
  In conceptia noatra, calitatea se obtine doar folosind cele mai bune ingrediente, manuite cu grija si respect. Am ales sa folosim doar frisca naturala si unt, fara adaosuri sintetice, de aceea fabricam prajituri in serii limitate, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura din plin de aroma si prospetimea lor!

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 406 Creează un Cont Business
  pentru Cofetăria Artizan
  Arrow-right