• 118

  Serviciul de Ambulanță
  0 recenzii

 • Serviciul de Ambulanță Mureș:
  Pompă de aspirare: Flexibil şi independent

  Cea mai mare prioritate în medicina de urgenţă este de a menţine sau restabili cele trei funcţii vitale ale respiraţiei, circulaţia şi conştiinţă. Pentru a goli Airways pacient, clinicienii se bazează pe pompa de aspiraţie indispensabile. Trebuie sa fie extrem de portabile şi suficient de dure pentru a face faţă condiţiilor extreme. La fel de importantă este independenţa de la o sursă de alimentare staţionar, astfel încât să pot lucra la scena unei situaţii de urgenţă, orice departament de spital sau într-un vehicul de salvare. În plus faţă de utilizarea acestuia ca pompa de aspiraţie pentru eliminarea secretiei, acesta poate fi de asemenea folosite pentru a dezumfla atele de vid şi saltele.

  Corpuls 3 - defibrilator şi monitorizarea funcţiilor vitale

  Conexiune wireless garanţie de monitorizare neîntreruptă a parametrilor vitali.
  Mai mult de telefonie mobilă şi mai flexibilă decât oricând: corpuls3 este un defibrilator nou şi sistemul de monitorizare care poate fi complet echipat pentru utilizare în servicii medicale de urgenţă şi spitale.

  Corpuls3 constă din trei dispozitive : un monitor, o cutie de pacient şi un defibrilator. Ele pot fi folosite toate, împreună, două la un moment dat sau fiecare pe cont propriu. La o situaţie de urgenţă, într-un vehicul de salvare sau în spital, medicul de urgenţă şi de salvare a personalului poate decide modul de utilizare a corpuls3 în fiecare situaţie. În fiecare caz, comunicarea între dispozitive individuale este garantată de tehnologia fără fir, cabluri periculoase sunt un lucru de domeniul trecutului. Pentru prima dată, monitorizarea pacienţilor neîntreruptă este posibil.

  În stop cardiac brusc, fiecare secundă contează: fara defibrilare, şansele de supravieţuire scad cu 10% pe minut! Singura şansă de supravieţuire a pacientului este primul ajutor imediat cuplat cu inteligenta defibrilator. Ambele laici şi salvare lucrători instruiţi sunt impresionat de simplitatea defibrilator automat extern (AED) MEDUCORE Easy unic concept de operare permite ca salvatorul să se concentreze asupra pacientului şi să rămână calm chiar şi în situaţii de resuscitare agitat.

  Oxylog ® 2000 oferă o ventilaţie avansată pentru pacienţii în situaţii de urgenţă şi în timpul transportului în şi între spitale.
  Ambele non-respiratorii şi respiraţie spontan pacienţii primesc ventilaţie mod coerent de către controlate şi sincronizate moduri, un sistem integrat PEEP şi o variabilă I: raportul E. funcţionalităţi suplimentare includ modul de CPR, monitorizarea căilor respiratorii şi minut de măsurare volumul expirator.

  Oxylog 2000 este proiectat pentru a fi utilizat în aer liber şi combină robusteţea şi transportat cu posibilitatea de a controla detalii de ventilatie, care pot influenţa şansele de supravieţuire.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 118 Creează un Cont Business
  pentru Serviciul de Ambulanță
  Arrow-right