• 147

  Aquarockspa
  0 recenzii

 • Aqua Rock Spa face parte din Complexul President, alături de hotelul de 4* cu acelaşi nume, un centru business de conferinţe şi restaurantul tradiţional românesc Hanul Manadas.

  La Aqua Rock Spa, pe o suprafaţă de peste 2.000 metri pătrati vă stau la dispoziţie: piscina cu apă dulce, bazin cu apă sărată, piscina pentru copii, aromarium, sauna finlandeză, baie turcească, baie romană, hidromasaj plantar, duşuri scoţiene, zona de relaxare, grota de sare (salina) cu sauna de sare şi zone de relaxare. O alegere extrem de inspirată pentru a beneficia de toate procedurile spa menite să vă redea echilibrul trup/suflet.

  Conceptul de relaxare si bunăstare sunt iremediabil îmbinate la Aqua Rock Spa. Facilitaţile acestui spa oferă tot ce este necesar pentru a vă simţi mai bine, iar liniştea care se transmite aici vă va invada. Starea de relaxare vă este indusă de atmosfera unei lagune tropicale: pereţi stâncoşi, cascade, grote şi plante tropicale - design luxos şi unic într-un spa din România.

  Circuitul atracţiilor vă permite eliberarea tensiunii prin stadii diferite: baie turcească cu cromo terapie, saună uscată aromatizată, piscină cu apă rece, duşuri scoţiene, masaj plantar (hidromasaj), cascade, şezlonguri, jacuzzi cu jeturi de apă, piscine cu apă sarată, baie romană, duşuri scoţiene, zonă de relaxare. Unicitatea centrului spa este dată şi de imbinarea perfectă între efectele terapeutice şi cele de relaxare a saunei de sare, respectiv salina (grota de sare - cu resurse naturale aduse din Pakistan, din Munţii Himalaya), pentru prima dată intr-un spa din România.

  Un sejur pentru evadarea din cotidian, departe de problemele zilnice, relaxare psihică şi fizică (detensionarea muschilor, blocaţi in urma cumulului de stres, prin terapii de masaj şi proceduri corporale), cazare la cele mai înalte standarde, cu camere de 4* respectiv 3*, personal calificat, amabil, care vă va caştiga încrederea încă de la prima interacţiune, acestea vă sunt propuse de Complexul Hotelier President din Târgu Mures.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie