• 144

  Enjoy Sports Club
  0 recenzii

 • Enjoy Sport Club s-a născut din dorinta de a va ajuta in a va schimba modul de viaţă sedentar, de a va rupe din cotidianul slujbei şi al grijilor, activitatea noastra fiind concentrata spre fortificarea sănătatii dumneavoastra fizice, emoționale și mentale. Cu onestitate vă oferim inspirație pentru un stil de viață sănătos luând în considerare mișcarea, nutriția si relaxarea. Clubul nostru este unul cu traditie, deschis inca din anul 2005 în apropierea centrului municipiului Târgu-Mureş, asigura standarde inalte de calitate si profesionalism celor care ii trec pragul, oferind un pachet complet de servicii in săli destinate atat pentru fitness&bodybuilding cat si pentru aerobic. Aceste sali sunt dotate cu televizoare, instalatii audio, instalatii de climatizare, vestiare spatioase, dulapuri individuale, camere de duş, toalete, uscătoare, e.t.c.

  Deasemenea, clubul dispune de o încăpere de cca 30 mp utilizată ca spațiu de joacă destinat copiilor cu varste între 3 și 10 ani. Aici de luni până vineri intre orele 17 - 20 sub atenta supraveghere a unei persoane cu aptitudini, copiii vor avea parte de mișcare, aerobic, dansuri, jocuri educative precum și o mulțime de jucării în timp ce părinții vor frecventa sălile noastre de fitness și aerobic.

  Accesul se face din strada Gh.Doja, pasajul Mocca-SRI, unde există o parcare proprie de cca 100 de locuri. Intrarea se face prin salonul recepţie unde vă stau la dispoziţie informaţii despre activitatiile clubului şi se pot servi cafea, răcoritoare si alte produse energizante. Sala de fitness are o suprafaţă de 800 mp. fiind dotată cu cca 50 de aparate profesionale Florsystem (producatorul numarul 1 in Romania) pentru antrenarea tuturor grupelor de muşchi. Sectorul cardio este format din 5 benzi de alergare, 3 biciclete eliptice şi 3 biciclete fitness. Pentru aerobic există o sala cu suprafata de 200 mp. dotata cu instalaţii audio, climatizare şi cu toate elementele specifice acestui gen de sport, cum sunt: mingi de cauciuc; saltele; stepere; minigreutăţi, corzi elatice. Instructori experimentati si specializati va vor indruma, oferindu-va sfaturi si asistenta, incepand de la nutritie si dieta pana la conceperea unui program de antrenament, care va va ajuta cu siguranta sa obtineti rezultatele dorite.

  Recuperarea dupa efort se face în sauna uscată cu o capacitate de 10 locuri, situată într-o încăpere unde există şi un bazin cu apă rece şi un duş. Clienţii pot beneficia de asemenea de şedinţe de bronzare în solar vertical. EnjoySportsClub va invita sa va petreceti o parte a timpului dumneavoastra liber in atmosfera placuta si relaxanta a clubului nostru, acolo unde amabilitatea si profesionalismul personalului, calitatea servicilor oferite, precum si preturile accesibile, fac din acesta o alegere perfecta.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 144 Creează un Cont Business
  pentru Enjoy Sports Club
  Arrow-right