• 108

  Centrul Medical PULS - Spital Privat ...
  0 recenzii

 • În cadrul Centrului Medical PULS - Spital Privat, își desfașoară activitatea o echipă de medici cu o înaltă calificare și experiență.
  Cladirea Centrului Medical PULS este formată din demisol, parter și două etaje, cu o suprafaţă de 1000mp.

  În prezent la parter funcționează un ambulator de specialitate, compus din 6 cabinete în care oferim urmatoarele servicii medicale: Diabetologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Chirurgie, Ortopedie, Neurologie, Cardiologie, Medicină internă, Echografie, Medicina Muncii, Psihiatrie, Psihilogie-Psihoterapie, ORL, Laborator.

  La etajul 1 și 2 funcționează un spital privat cu spitalizare continuă, care cuprinde două săli de operaţii, cinci saloane (în total 22 paturi), fiecare cu dotări corespunzătoare confortului propriu (grup sanitar, monitorizare, televizor, telefon, internet), salon post operator cu 2 paturi mobile, anexe necesare desfăşurării activităţii medicale – chirurgicale, oncologice și lift pentru targă şi personal medical.

  Etajul 2 cuprinde și departamentul administrativ, camera de gardă, camera medicilor, camera de studiu și farmacia spitalului.

  Demisolul cuprinde două parți, in care funcționează un laborator de imagistică medicală (Computer Tomograf, Ecografie, Mamografie), într-o parte, iar în partea opusă este situată spălătoria proprie a spitalului precum și departamentul tehnic.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 108 Creează un Cont Business
  pentru Centrul Medical PULS - Spital Privat Târgu Mureș
  Arrow-right