Asfaltări de un milion de euro la Ernei

Autor: redactia | acum 4 zile, 13 ore şi 3 minute

Primăria comunei Ernei a atribuit un contract în valoare de 5.354.524 lei (aproximativ 1,1 milioane euro), fără TVA, societăţii Drumserv SA, pentru execuţia de lucrări de modernizare a reţelei de drumuri de interes local, în cadrul proiectului „Asfaltarea unor străzi din localitatea Ernei, comuna Ernei, judeţul Mureş”.

Potrivit portalului www.licitatiapublica.ro, lungimea drumurilor propuse a fi modernizate este de 7.815 metri, iar principalele componente ale lucrării sunt următoarele: lucrări de terasamente, podeţe, şanţuri, fundaţii, strat de bază, îmbrăcăminte, trotuare şi drumuri laterale.

„Banii sunt obținuți printr-un proiect prin Programul Național de Dezvoltare Rurală PNDR. Asfaltarea se va face pentru 85% din străzile localității Ernei, comuna Ernei și lucrările se vor începe în zone unde este deja apă, gaz și canalizarea. Așa și e logic, să nu spargem asfaltul pentru canalizare ulterior”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Siklódi Csongor, viceprimarul comunei Ernei.

(Redacţia)

Post-ul Asfaltări de un milion de euro la Ernei apare prima dată în Zi-de-zi.ro, Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene.