Pieton accidentat mortal de o ambulanţă!

Autor: redactia | acum 4 zile, 13 ore şi 2 minute

Luni, 12 martie, la ora 21.45, pe DN15 E60, în localitatea Ungheni, un bărbat în vârstă de 42 de ani, în timp ce conducea o ambulanţă, având semnalele luminoase în funcţiune, a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 58 de ani.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, pietonul „s-a angajat în traversarea străzii prin loc neregulamentar”, iar „cercetările sunt continuate.”

Totodată, poliţiştii recomandă pietonilor să adopte un comportament preventiv, deoarece acesta le conferă un plus de siguranţă.

„Astfel, acestora le recomandăm: Traversaţi strada doar prin locurile permise! Asiguraţi-vă înainte de a vă angaja în traversare! Evitaţi, pe cât posibil, folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă! Nu uitaţi! Pietonul se opreşte mai uşor decât autovehiculul, în condiţii dificile de drum!”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Post-ul Pieton accidentat mortal de o ambulanţă! apare prima dată în Zi-de-zi.ro, Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene.